LLIBRE POEMS&BLOGS

Tot va començar mig en broma, amb l’excusa de fer un sopar per conèixer d’altres poetes blocaires però la broma va anar agafant cos fins a convertir-se en la I Trobada de poetes a la xarxa la qual vaig poder fer realitat el 21 de març de l’any passat. Però la broma encara no havia donat tots els seus fruits, havia d’esdevenir una publicació amb el recull de tots els blogs/blocs poètics en català. Com que res m’atura i sempre estic disposada a portar més enllà els somnis de poeta, vaig poder reunir una totalitat de 33 poetes que van voler participar del projecte, un llibre autoeditat que presentarem aquest dissabte 15 de maig a les 19:00 a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès… si ens voleu acompanyar hi esteu TOTS CONVIDATS!!!

PORTAL POEMS&BLOGS

Quant a violant

Sóc una enamorada de la poesia que vol compartir i comentar les sensacions i les reaccions que produeixen els diferents poemes que es publiquen al bloc. Tanqueu els ulls i deixeu-vos seduir per les paraules.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: LLIBRE POEMS&BLOGS

 1. Cèlia diu:

  La xarxa escampa poesia i tu ens has ajudat a compartir-la, moltes gràcies! Ens veiem al tastet poètic!

 2. onatge diu:

  Violant ets la mare d’aquest llibre, la Mare i la Dida…

  Una abraçada des del far.
  onatge

 3. M`ha vingut aquesta pàgina poètica quan remenava pel google…M’agrada la poesia i et felicito Violant. De tant en tant t’anirè fent visites.

Els comentaris estan tancats.