REENCARNACIÓ

Ha estat un llarg recorregut entre versos, proses i pàgines d’altres colors que m’han ofegat aquest any 2009 intentant remuntar el cim travessant tempestes, huracans, glaceres, nevades, allaus, recaigudes i llampecs, però finalment he arribat a la punta del iceberg per albirar la vida amb una nova mirada de llibertat, amb un renaixement amb força que em permetrà ésser definitivament la Violant que vaig construir el 2004, un  llarg recorregut de cinc anys i mig que m’ha transformat en una altra persona. M’he reencarnat amb la llibertat i ara només vull ser la meva primera pell, l’autèntica perquè ja mai ningú no pugui distorsionar el meu espai, el meu somni.

La meva segona pell oculta i privada ha deixat de bategar.

Benviguts al meu cor.

Violant

S’omple de vida l’espai intersticial

que ha alliberat la condemna

de l’esclavitud d’aquell amor

condicionat a la seva mirada.

 http://www.youtube.com/watch?v=-K_kcCWh3yQ

Quant a violant

Sóc una enamorada de la poesia que vol compartir i comentar les sensacions i les reaccions que produeixen els diferents poemes que es publiquen al bloc. Tanqueu els ulls i deixeu-vos seduir per les paraules.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: REENCARNACIÓ

  1. german diu:

    els camins llargs recorreguts a soles són encara més difícils! només volia que saberes que, amb tota seguretat, no estàs sola. 😉

  2. nica diu:

    I que la teva primera pell sigui acariciada per moltes plomes lluminosament lleugeres aquest llarg 2010 que encara ens queda per endavant :D!

Els comentaris estan tancats.