OBSCENITATS I TENDRESES

Mentre digereixo tota la informació rebuda i descansa la meva cerca metafísica he rebut un nou REGAL, un llibre del Celdoni Fonoll que acaba d’editar Cossetània Edicions, un llibre ple de versos picants i eròtics que enfilaran més d’una bitlla. Us en mostro un poema dedicat a una piudebitllenca…(qui serà aquesta dama misteriosa?).

DAMA DE PIUDEBITLLES

Tinc dreta la bitlla

tot pensant en vós,

oh, piudebitllenca

d’esguard misteriós!

…………………………

I jugant a bitlles,

obscè, fantasiós,

el piu us embitlla

i acaba mig fos.

………………………..

Però es reviscola,

piubitlla marxós,

i reneix titola

que exulta per vós.

Celdoni Fonoll (del llibre "Obscenitats i tendreses")

Quant a violant

Sóc una enamorada de la poesia que vol compartir i comentar les sensacions i les reaccions que produeixen els diferents poemes que es publiquen al bloc. Tanqueu els ulls i deixeu-vos seduir per les paraules.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.